Coaching

C

Coaching er en samtaleform som tager udgangspunkt i dig og det du ønsker at have fokus på. Samtalerne bygger på tillid og tryghed. Jeg tror på at svarene allerede er inde i dig og det er min opgave at støtte dig til at få dem frem i lyset. Du vil formentlig opleve jeg stiller dig spørgsmål, som du ikke er blevet stillet før. Spørgsmålene er redskabet til at skabe refleksion i dig og støtte dig til at finde din egen vej. Jeg lægger vægt på at have en uforbeholden nysgerrighed på dig og din historie, fordi jeg tror på det skaber det bedste grundlag for udvikling og til at styrke dit eget potentiale.

HVAD JEG TILBYDER


GRATIS 1:1 AFKLARENDE COACHSAMTALE (30 MIN. – GRATIS)

Jeg tilbyder en uforpligtende og gratis samtale på telefonen eller som videosamtale.  Her har du Jeg tilbyder en uforpligtende og gratis 1:1 afklarende coachsamtale med fremmøde eller online. Her har du mulighed for at fortælle hvilke ønsker du kunne have til et forløb hos mig og du kan mærke efter om jeg er den rette til at støtte dig igennem ufrivillig barnløshed. 


PAKKEFORLØB 3 X 60 min 1:1 COACHSAMTALE  (3 x 60 MIN. – 1995 KR)

Du har mulighed for at købe en pakke med 3 coachsamtaler á 60 min. varighed pr. coachsamtale. For at skabe en følelse af forandring og det bedste resultat, vil jeg altid anbefale coachsamtalerne foregår over noget tid og som minimum med 3 coachsamtaler. Det er ofte imellem coachsamtalerne at du vil mærke den største udvikling og forandring indeni dig. Det er en proces som er rigtig meningsfuld og derfor vil det for mange være en fordel at vælge et pakkeforløb, hvor du på forhånd ved at du har 3 coachsamtaler med fuld fokus på det du ønsker at tale om og arbejde med i samtalerne.


1:1 COACHSAMTALE (60 MIN. – 800 KR)

Du har altid mulighed for at købe en coachsamtale hos mig pr gang. Det er vigtigt at mærke efter hvad der giver mening for lige netop dig og derfor er der flere muligheder for hvordan du kan sammensætte et forløb hos mig. 


WalWALK AND TALK (60 MIN. – 800 KR / OGSÅ MULIGT I PAKKEFORLØB)

Naturen har en skøn indvirkning på vores sind og derfor tilbyder jeg samtaler ud i det fri. Vi kan gå en tur ved Tangkrogen i Aarhus, hvor du kan nyde udsigten udover havet imens. Forinden coachsamtalen aftaler vi om den næste coachsamtale skal foregå i det fri. Det er altid en mulighed, hvis du ønsker det. 

Naturen kombineret med bevægelse kan være et dejligt pusterum og dette kombineret med coaching giver et helt særlig grundlag for at tale om det der foregår i dig. Du vil måske mærke det er lettere at åbne op når vi sammen nyder naturen i bevægelse. 


FREMMØDE ELLER ONLINE 

Det er vigtigt forløbet er tilpasset dine behov. Derfor er der både mulighed for coachsamtaler med fremmøde i Klinik Underværk eller online via Zoom. Ved booking kan du frit vælge hvad der giver mest mening for dig. 

Kontakt / booking

Skriv til malene@klinikundervaerk.dk eller læs mere og book på klinikundervaerk.dk

Malene Christine

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg har personlig erfaring med ufrivillig barnløshed og kender til mange af de tanker og følelser der opstår når man kæmper for at få et barn.

Alle forløb starter med en uforpligtende og GRATIS 1:1 afklarende coachsamtale, hvor du kan dele dine ønsker til et forløb og mærke efter om jeg er den rette til at støtte dig.

Kontakt mig, så vi sammen kan blive klogere på hvordan jeg kan hjælpe dig eller book tid til en GRATIS 1:1 afklarende coachsamtale på klinikunderværk.dk