Coaching

C

Coaching er en samtaleform som tager udgangspunkt i dig og det du ønsker at have fokus på. Samtalerne bygger på tillid og tryghed. Jeg tror på at svarene allerede er inde i dig og det er min opgave at støtte dig til at få dem frem i lyset. Du vil formentlig opleve jeg stiller dig spørgsmål, som du ikke er blevet stillet før. Spørgsmålene er redskabet til at skabe refleksion i dig og støtte dig til at finde din egen vej. Jeg lægger vægt på at have en uforbeholden nysgerrighed på dig og din historie, fordi jeg tror på det skaber det bedste grundlag for udvikling og til at styrke dit eget potentiale.

HVAD JEG TILBYDER


Gratis telefon-/videosamtale (20 MIN.)

Jeg tilbyder en uforpligtende og gratis samtale på telefonen eller som videosamtale.  Her har du mulighed for at fortælle hvilke ønsker du kunne have til et forløb hos mig og du kan mærke efter om jeg er den rette til at støtte dig igennem ufrivillig barnløshed. 


INDLEDENDE COACHSAMTALE (90 MIN. – 1100kr)

Det er vigtigt med god tid til den første samtale. Derfor varer samtalen altid 90 min. Du skal have mulighed for at fortælle din historie, tanker og følelser og vi skal lære hinanden at kende.


1:1 Coachingsamtale (60 min. – 800 kr)


Walk and talk (60 min. – 800 kr)

Det er vigtigt med god tid til den første samtale. Derfor varer samtalen altid 90 min. Du skal have mNaturen har en skøn indvirkning på vores sind og derfor tilbyder jeg samtaler ud i det fri. Vi kan gå en tur ved Tangkrogen i Aarhus, hvor du kan nyde udsigten udover havet imens.

Naturen kombineret med bevægelse kan være et dejligt pusterum og dette kombineret med coaching giver et helt særlig grundlag for at tale om det der foregår i dig. Du vil måske mærke det er lettere at åbne op når vi sammen nyder naturen i bevægelse. 

Kontakt / booking

Booking sker via Klinik Underværket. Se mere her:  www.klinikundervaerk.dk

Malene Christine

Lad os snakke!

Jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg har personlig erfaring med ufrivillig barnløshed.

Alle forløb starter med en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan dele dine ønsker til et forløb og mærke efter om jeg er den rette til at støtte dig.

Kontakt mig, så vi sammen kan blive klogere på hvordan jeg kan hjælpe dig.