Om mig

O

Malene Christine

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mange års erfaring fra det psykiatriske regi. Jeg har derfor stor faglig kendskab til når livet gør allermest ondt. Jeg ved hvad det vil sige at sidde i de svære samtaler. Derfor er det også altafgørende for mig, at vise nærhed og skabe et trygt rum. Jeg er uddannet certificeret sundhedsfaglig coach og har erfaring med, hvordan de konkrete værkstøjer fra coaching, kan bruges til at skabe en udvikling i den retning der er den helt rigtige for dig. 

“Jeg har selv ufrivillig barnløshed tæt inde på livet og jeg ved hvor ondt det kan gøre, når den største drøm ikke bare går i opfyldelse.”

Malene Christine

Jeg har selv ufrivillig barnløshed tæt inde på livet og jeg ved hvor ondt det kan gøre, når den største drøm ikke bare går i opfyldelse. Jeg har i mit eget forløb været ved at miste mig selv, fordi jeg ikke fik mærket efter hvad der var rigtigt for mig at gøre. Jeg havde følelsen af kontroltab og var meget fokuseret på målet, nemlig at blive mor. Det overskyggede alt og gjorde mig ude af stand til at se de andre glæder i livet. Jeg var fyldt af sorg og havde svært ved at se vejen igennem ufrivillig barnløshed. Jeg er stadig ikke blevet mor, men jeg har lært hvor vigtigt det er, at finde en vej hvor livet kan fortsætte til trods for barnløsheden og uvisheden om det lykkes. Noget af det allervigtigste for mig, har været at lære hvordan jeg bliver i mig selv og ikke lader mig styrer af hvad andre opnår i livet. Jeg opdagede at ved blive i mig selv, blev jeg i stand til at gøre flere ting. Det blev lettere for mig at tage del i venskaber og rumme deres glæde ved at blive en familie. Det gjorde mig i stand til at mærke efter hvad der føles rigtigt for mig at gøre, fordi jeg mærkede hvad der foregik i mig selv. Balancen imellem at gå derud hvor noget gjorde ondt, for at mærke det var okay til trods og at sige fra, når det var det rigtige, blev lettere. Derved lærte jeg også, at for at være et helt menneske på rejsen igennem barnløshed mod drømmen om at blive mor, var det vigtigt at have mig selv med,  for med et sind i mere balance kunne jeg bevare min egen dømmekraft og sikre omsorg for mig selv, selv i de sværeste perioder. 

Min egen historie har skabt et inderligt ønske om at støtte andre på deres vej igennem ufrivillig barnløshed, hvor mening og glæde stadig kan være en del af livet. Hvor tryghed og tillid kan skabe grundlag for udvikling og give plads det hele menneske. 

Læs mere om hvad fertilitetscoaching er og hvordan jeg kan hjælpe dig her ↡

Malene Christine

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret coach med speciale i fertilitetscoaching. Jeg har personlig erfaring med ufrivillig barnløshed og kender til mange af de tanker og følelser der opstår når man kæmper for at få et barn.

Alle forløb starter med en uforpligtende og GRATIS 1:1 afklarende coachsamtale, hvor du kan dele dine ønsker til et forløb og mærke efter om jeg er den rette til at støtte dig.

Kontakt mig, så vi sammen kan blive klogere på hvordan jeg kan hjælpe dig eller book tid til en GRATIS 1:1 afklarende coachsamtale på klinikunderværk.dk